22 Mei 2019

​SC Hoevelaken VR2 - Advendo '57 VR1: 0-6

Terug

Vandaag werd Hoevelaken met 0-6 van de mat geveegd. Na 90 minuten fijn voetbal mochten wij 3 punten achter onze naam noteren.

De wedstrijd was nog geen minuut oud of de openingsgoal was al geboren. Helma zag een gat in de Hoevelakense defensie en kon Roos op haar wenken bedienen. Amper 10 minuten later kon Helma opnieuw voorgeven en Roos wist opnieuw te scoren. Een lekker begin dus, maar het scoren in de eerste helft hield na deze 0-2 ook wel op.

De tweede helft ging op dezelfde voet verder. De bal was voornamelijk op de helft van Hoevelaken te vinden en we konden ons eigen spel spelen. Gerjanne wist een kans te creëren, maar stuitte helaas op de keeper. Ilona stond gelukkig op scherp en wist de afvallende bal prima binnen te werken. De 0-4 kwam op naam van Roos uit een assist van Gerjanne. Esmee wist nummer 5 achter haar naam te zetten nadat Roos even daarvoor de bal op de paal had geparkeerd. En omdat Roos vandaag nog niet genoeg had gescoord, wist zij uit een perfect geplaatste vrije trap van Helma 0-6 te maken. Na het drama van vorige week dus vandaag wel 3 punten in de zak.

Volgende week spelen we niet, op 1 december spelen we om 14:30 uit tegen Lunteren VR1.

Bron: www.facebook.com