18 September 2018

​Kesteren VR1 - Aadvendo '57 VR1: 7-1

Terug

Tsja, we kunnen dus ook nog steeds verliezen, en niet zo'n klein beetje ook.

Het was een felle en fanatieke wedstrijd. Voor Kesteren. Wij daarentegen waren een beetje traag en verloren daardoor onnodig duels. Kesteren kwam daardoor een paar keer vrij voor de goal waar twee doelpunten uit kwamen.

In de rust kregen we een beetje op onze kop en dat hielp. Voor de eerste 10 minuten dan. Daarna kwam Kesteren weer terug en kwamen daar een stuk of 2 doelpunten uit. Toen waren we er wel een beetje klaar mee en gaf Gerjanne een goede voorzet op Roos die binnen kon tikken. Daarna kwamen we weer even heel goed terug, maar Kesteren helaas ook. Een stuk of wat corners en 3 goals later werd er afgefloten. Dit was niet een wedstrijd die je elke zaterdag moet hebben, niet qua eindstand, maar ook niet qua voetbal, van beide kanten niet. Er werden veel overtredingen gemaakt en soms werd er serieus gemeen gespeeld, maar gelukkig zijn er geen blessures gevallen.

We vergaten vandaag niet alleen om goed te voetballen, maar we vergaten ook om de goede tenues mee te nemen. Advendo '57 3, sorry voor het ongevraagd 'lenen' van jullie tenues, we zullen ze weer netjes terugbrengen hoor. Maar misschien word het wel tijd voor een nieuw keeperstenue.

Volgende week spelen we thuis tegen EMM. Vorig seizoen hebben we aan deze ploeg geen hele grote kluif gehad, maar wat niet is kan nog komen. We trappen om 15:00 uur af op de Allemanskamp.