25 Maart 2019

Bennekom VR1 - Advendo '57 VR1: 9-3

Terug

Lekker warm weer, een potje voetbal op het hoofdveld en een gewaagde tegenstander, alles voor een goeie pot voetbal was aanwezig vanmiddag.

Ondanks het warme weer begonnen we als een trein. Binnen 4 minuten lag de 0-1 erin door een loeiharde bal van Laura op de Bennekomse keepster. Zij had de bal niet klem waardoor deze het doel in rolde. Daarna ging het spel wat over en weer en 20 minuten voor tijd scoorde Bennekom door een mooi een tweetje.

In de rust moesten we even al onze moed bij elkaar rapen. Waar we normaal gesproken in de tweede helft conditioneel gezien aan het langste eind trekken, waren we nu al helemaal leeg gespeeld. Met dit weer en het weinige aantal wissels zaten we er al behoorlijk doorheen.

Na een minuut of 10 voetballen scoorde Bennekom de 2-1, weer wat later was het 3-1 en ook de 4-1 volgde snel. Een goed kwartier verder was het 5-1. Toen kregen wij een corner die Anne fenomenaal binnenkopte. Maar Bennekom liet zich niet gek maken en gaf antwoord door nummer 6 snel te scoren. Niet snel daarna werd het 6-3, gescoord door Gerjanne, maar Bennekom zat er weer goed bovenop en maakte nummer 7, 8 en 9. Daarna floot de scheids gelukkig af, wat een wedstrijd. We misten onze concentratie en mentaliteit in de 2e helft en Bennekom wist daar goed gebruik van te maken.

Voor nu staan de wedstrijden tegen DFS en Wageningen nog op het programma en spelen we om de 3e, 4e en 5e plek. Volgend weekend gaan we het internationaal opzoeken. We gaan het op een internationaal toernooi opnemen tegen teams uit Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Bron:www.facebook.com