25 Maart 2019

​SV Otterlo VR1 - Advendo '57 VR1: 2-1

Terug

Vandaag stond het duel tegen Otterlo op het programma. Omdat we de afgelopen 2 wedstrijden behoorlijk voor onze overwinning hebben moeten strijden, hadden we gehoopt deze ietsje makkelijker binnen te halen.

Maar niets was meer waar. Otterlo voerde de boventoon en halverwege de eerste helft haalden zij hun gram. We waren niet fel genoeg op de bal en Otterlo had dat behoorlijk goed in de smiezen.

In de rust kregen we een behoorlijke donderpreek, en geheel terecht. Helaas had deze niet zo heel veel effect, want de tweede helft begon voor ons niet veel beter. Gelukkig benutte Otterlo hun kansen niet en wisten we een corner te versieren. Deze werd heerlijk tegen de touwen gekopt en zo was de stand weer gelijk. Daarna ging het spel gelijk op, we hadden het geloof in onszelf weer teruggevonden en de koppies gingen weer omhoog. Dat duurde niet bijzonder lang, want een minuut of 10 voor tijd maakte Otterlo de 2-1. We hebben nog gevoetbald voor wat we waard waren daarna, maar het mocht niet meer baten.

Zaterdag 20 oktober zijn we vrij, de week erop spelen we tegen Rood-Wit. Om 15:00 uur word er afgetrapt op de Allemanskamp.

Bron: www.facebook.com