18 September 2018

​Pak slaag voor Advendo '57

Terug

EDERVEEN ,,We hebben een pak slaag gehad van VRC. We hadden weinig tot niets te vertellen'', keek Jan Fluit terug op het 6-2 verlies.

De Advendo '57 trainer had dezelfde basisformatie als vorige week de wei ingestuurd. Die stond al na een half uur met 3-0 achter. ,,Het ging wel heel rap. Wij hadden geen grip op hun kleine en behendige spitsen. Met drie doelpunten uit vier kansen was het rendement ook hoog.'' Mitch van de Berg en twee keer Erik van de Putte zorgden voor die tussenstand.

,,Hoewel het een hele moeilijke middag was, hadden wij zeker ook onze kansen. Zeker Jaap van Doorn had een 100% kans. Vlak voor rust kwamen we toch terug tot 3-2. Floriano Raho maakte uit een corner de 3-1. En met een schot van 20 meter in de kruising bracht Rico van Beek de stand terug tot 3-2.''

,,Dan denk je toch nog een kans t e hebben. Maar direct na de rust resulteerde een foutieve breedtepass van Johan van de Kaa in de 4-2 (Edwin van de Berg). Dat was de nekslag. Uiteindelijk wordt het dan nog 6-2. (Steven Diepeveen 2x).

Tegen De Treffers, nog zonder puntenverlies, moeten de Ederveners zaterdag proberen de eerste winst te pakken.

Bron: www.edestad.nl

Zie ook: www.veenendaalsekrant.nl