18 September 2018

​Advendo '57 VR1 - EMM VR1: 4-0

Terug

Vandaag troffen we het eerste elftal van EMM. Een oude bekende, want deze dames zijn we eerder tegengekomen, toen nog onder de naam st. Excelsior Zetten/EMM. De laatste wedstrijd wonnen we maar net, dus dit keer wisten we wat ons te doen stond.

De eerste helft begon goed, binnen twee minuten lag de eerste bal al in het net van EMM. Roos kon op aangeven van Berdine netjes afronden. Nummer 2 liet heel lang op zich wachten, maar er werd alleen maar op de helft van EMM gespeeld. Binnen 30 minuten stond het 4-0. Roos kon opnieuw scoren, dit keer door een voorzet van Gerjanne. Even later wist ook Berdine, door een assist van Natalie, het net te vinden. Berdine gaf ook nog een mooie voorzet op Ilona Wopereis, die de 4-0 binnenknalde.

Na rust werden er geen doelpunten meer gemaakt. Het spel vond voornamelijk plaats op de helft van EMM. Op 2 of 3 keer na zijn we daar ook niet meer af gekomen. Na 90 koude en natte minuten werd er afgefloten. We hebben ook een record gehaald vandaag, want van de 32 schoten op doel gingen er dus maar 4 in. Dit houd in dat onze trefzekerheid ongeveer 12,5% is, puntje van aandacht dus. Dit keer kunnen we gelukkig wel weer 3 punten achter onze naam zetten, want na vorige week zijn we toch een beetje op onze vingers getikt.

Volgende week spelen we om 15:00 uur uit tegen Blauw Geel '55 VR2 op de Peppelensteeg. Deze ploeg is voor ons onbekend, maar op papier moeten er wel 3 punten uit te halen zijn.

Bron: www.facebook.com