25 Maart 2019

Advendo '57 - VRC met na afloop DJ

Terug

Aanstaande zaterdag staat de belangrijke wedstrijd Advendo '57 - VRC op het programma. Na afloop zullen #THFC en FeestDJ-RiLo de 3e helft voorzien van een muzikale invulling.

Advendo '57 - VRC
De belangen voor de wedstrijd van zaterdag zijn groot. Advendo '57 neemt een 4e plaats op de ranglijst in en zal zich (voorlopig) moeten richten op een nacompetitieplek. Ondanks de nederlaag van afgelopen zaterdag is Advendo '57 wel bezig met een goede serie; van de laatste 11 wedstrijden werden er liefst 8 gewonnen. De mannen van trainer Jan Fluit zijn gebrand op revanche en zullen er zaterdag alles aan doen om de 3 punten in Ederveen te houden.

Tegenstander VRC was afgelopen zaterdag de sterkste in de derby tegen directe concurrent Veenendaal. VRC neemt momenteel de 3e plaats op de ranglijst in, maar is wel de ploeg met de minste verliespunten. VRC zal met niet anders dan de titel tevreden zijn en onze Veense buren zullen dus zaterdag ook moeten winnen.

Advendo '57 Vr1 - Kesteren Vr1
Ook Advendo '57 Vr1 speelt zaterdag een echte topper. Als nummer 2 van de ranglijst ontvangt het koploper Kesteren Vr1. Het verschil op de ranglijst is slechts 2 punten, waarbij Kesteren Vr1 een wedstrijd minder gespeeld heeft. Onze vrouwen hebben dus één doel en dat is winnen! Deze wedstrijd begint ook om 15:00u en wordt gespeeld op het A-veld.

3e helft #THFC #FeestDJ-RiLo
Waar Veenendaal al jaren enkele grote namen uit de DJ-scene voortbrengt timmeren The Happy Forest Combination en FeestDJ-RiLo ook al aardig aan de weg. Wij zijn daarom blij dat ze zaterdag in onze kantine de 3e helft van een gezellig stukje muziek willen voorzien.


Al met al een prachtig affiche. Een dubbele topper met ploegen uit de bovenste regionen van de ranglijst die moeten winnen en twee top-DJ's die weten hoe een 3e helft gespeeld moet worden.
De wedstrijd Advendo '57 - VRC begint zaterdag om 15:00u, we zien u graag op ons sportpark de Allemanskamp in Ederveen.

ps. supporters met team-aanmoedigende spandoeken zijn ook toegestaan ;-)