25 Maart 2019

Data om te onthouden...

Terug

De komende weken gaan we weer richting het einde van de competitie. Dit betekent dat naast de slotwedstrijden in de (na)competitie ook de toernooien en afsluitende evenementen in zicht komen. Door de verschuiving van de competitie ziet de planning er iets anders uit dan de voorgaande jaren, in principe schuift alles twee weken door.

Daardoor wordt het Hutspottoernooi (t/m o11-jeugd) dit jaar gehouden op vrijdag 1 juni. Een week later wordt op vrijdag 8 juni het overnachtingstoernooi voor de o13-jeugd gehouden. Op zaterdag 9 juni strijden de seniorenelftallen om de Van de Vendel Advies Cup. Op deze dag zullen ook het vrouwenelftal, de selectieteams (mits er nacompetitie gespeeld wordt) en de o19-jeugd in actie komen.

Op zaterdag 16 juni wordt het traditionele sponsortoernooi gehouden. Dit jaar strijden onze sponsorteams voor de 25e (!) Op zaterdag 23 juni wordt een keepersdag georganiseerd, dit onder leiding van de keepersschool Midden-Nederland van Lambert Jager. Meer informatie hierover volgt in een later stadium.

Programma juni

Vrijdag 1 juni

-

Hutspottoernooi (t/m o11-jeugd)

Vrijdag 8 juni

-

Overnachtingstoernooi (o13-jeugd)

Zaterdag 9 juni

-

Van de Vendel Advies Cup

Zaterdag 16 juni

-

Sponsortoernooi

Zaterdag 23 juni

-

Keepersdag Advendo ‘57