18 September 2018

​Wedstrijd J013-2 tegen Bennekom: Echt goed gespeeld.

Terug

Na iets wat vertraging in de kleedkamer vol goede moed het veld op!

Ze zaten allemaal vanaf het begin goed in de wedstrijd. Het 1e doelpunt door Wouter in 4e minuut gaf energie voor de rest van de pot.

Hierop volgde een doelpunt van Marnick en nog 2 van Wouter die hiermee zijn hattrick gerealiseerd had.

De super sterke achterhoede Esmee, Wessel, Pieter en Mauries zorgde ervoor (zoals afgesproken) dat er geen bal richting ons doel kwam.

De 1e helft werd in de laatste minuut door Marnick op 5-0 gezet.

De 2e helft begon met een doelpunt van de tegenpartij in de kruising. Onze keeper Matthy zat volop en goed in de goede hoek! maar kon dit dit tegen doelpunt net niet voorkomen.

Dit weerhield onze ploeg er niet van om de draad weer op te pakken en gaf als antwoord een geweldige 2e hattrick van de wedstrijd, van spits Marnick.

Zo'n super wedstrijd kost wel energie en vroegen Rachel en Rebekka na geweldig te hebben gepresteerd, om een wissel om even op adem te komen.

Er is er ook wat geschoven in de opstelling om zoveel mogelijk alle spelers aan bod te laten komen. Zo konden onze mannen Edwin en Jayden ook alles gegeven wat ze konden om de wedstrijd te winnen.

Jelle en Ludwig liepen in het midden de benen uit hun lijf om te scoren, dit lukte net niet. Na nog een doelpuntje van de tegenstander, maakte Esmee zeer snel een doelpunt in de 53 minuut.

En maakte onze rechts buiten, Milan de wedstrijd af met een super doelpunt uit een lastige situatie!

Kortom allemaal geweldig gespeeld en een mooi resultaat 8-2. Allemaal bedankt voor jullie inzet. Vol goede moed op naar de volgende wedstrijd!