25 Maart 2019

Zaterdag 23 juni Keepersdag bij Advendo'57!

Terug

Advendo ‘57 en Keepersschool Midden-Nederland organiseren op zaterdag 23 juni 2018 een keepersdag bij v.v. Advendo ‘57 in Ederveen!

De dag staat o.l.v. Lambert en Rob Jager van Keepersschool Midden-Nederland. Op een leuke en leerzame manier gaan we met je trainen om een betere keeper te worden. Dat doen we op een uitdagende en motiverende manier passend bij het moderne voetbal. Hierbij werken we naar de mogelijkheden die iedere keeper heeft. We werken doelgericht aan techniek in situaties die je kent uit de wedstrijd. Dat doen we met zeer ervaren en gepassioneerde trainers. Deze weten de lat net iets hoger te leggen zodat je flink aan de bak moet. We werken als onafhankelijke keepersschool en hebben al meer dan 20 jaar ervaring. We hebben inmiddels al meer dan 300 jeugdkeepers opgeleid en hebben contact met veel topclubs uit Nederland. Durf jij de uitdaging met ons aan?

Alle keepers uit de regio, jongens en meisjes, van 6 t/m 19 jaar oud zijn welkom. Trainers of keeperstrainers die een bijdrage willen leveren op deze dag kunnen zich eveneens aanmelden.

De kosten voor deze dag bedragen € 20,-, inclusief lunch. Het programma is van 9.00 tot 16.00uur. Er zal die dag ook een keepersshop aanwezig zijn.

Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!

Opgeven doe je door het inschrijfformulier in te leveren bij v.v. Advendo ‘57 of te mailen naar: jeugdzaken@advendo57.nl.

Voor de officiële uitnodiging of het inschrijfformulier klik op 1 van onderstaande links:

Uitnodiging Keepersdag

Inschrijfformulier Keepersdag