22 Mei 2019

Zaterdag 22-dec: Snertcup + Jägermeistercup + Kerstborrel

Terug

Zaterdag 22 december wordt de eerste seizoenshelft afgesloten met de Snertcup. Het 2e speelt op deze middag om de Jägermeistercup en na afloop vindt de traditionele kerstborrel plaats in de kantine.

Snertcup#02
Net als vorig jaar is de Snertcup ook dit jaar weer een hutspottoernooi voor alle seniorenteams (incl. 35+ en vrouwen 1) en de o19-teams. We verzamelen om 13:00u in de kantine. Nadat we een lekkere kop snert hebben verorbert, worden de teams bekend gemaakt en gaan we vanaf 14:00u de sportieve strijd aan om de felbegeerde Snertcup in ons bezit te krijgen. Naast een geweldige winnaarsbonus draait het natuurlijk vooral om de eeuwige roem. Spelers uit de genoemde teams kunnen zich bij hun elftalleiding aanmelden om deel te nemen. Er wordt gespeeld in eigen trainingskleding!!

Jägermeistercup
De spelers van het 2e spelen geheel volgens traditie hun eigen wedstrijd om de zogenaamde Jägermeistercup. Een strijd waarbij de oermensen onder de voetballers opstaan en er alles aan zullen doen om de cup een jaar in bezit te nemen. De strijd gaat dit jaar tussen de Kerkklokken vs. de Badslippers. De strijd om de Jägermeistercup begint om klokslag 15:00u op het A-veld

Kerstborrel
Als iedereen uitgespeeld is verplaatsen we ons naar de kantine, waar de winterkeuken dan al geopend zal zijn. Tijdens de kerstborrel zal ook het alom bekende (RiRaRolade) Rad van Fortuin zijn intrede doen. Onze zanger en DJ zal zorgen voor de muzikale invulling van de avond.

Blokkeer dus 22 december alvast in je agenda! Na de succesvolle eerste editie van de Snertcup vorig jaar gaan we er ook dit jaar weer een leuke middag/avond van maken.

Met feestelijke groet,
De Activiteitencommissie