25 Maart 2019

Oranje Wit VR1 - Advendo '57 VR1: 2-2

Terug

De Ederveense dames hebben vandaag opnieuw punten laten liggen. Na gelijkspel van vorige week tegen Kesteren moesten we er vandaag opnieuw aan geloven, dat eeuwig teleurstellende gelijkspel. Dat verschrikkelijke gelijkspel, dat voelt als 11-0 verlies. Dat we vandaag 8 van onze vaste krachten misten was te merken, maar absoluut geen excuus.

We begonnen de eerste helft wat onwennig. Logisch ook, want de meeste speelsters stonden op een andere positie, wat natuurlijk helemaal niet verkeerd is, en dat was gewoon even aftasten. Na een goeie 10 minuten kon Laura scoren vanuit een vrije trap. Misschien dat we dachten dat we hiermee de wedstrijd al gewonnen hadden, geen idee, maar we stonden allemaal te slapen want een van de backs van Oranje Wit liep alles en iedereen voorbij en kon voorgeven aan de linksvoor die vervolgens koeltjes afrondde. Een kwartier later voltrok zich eenzelfde tafereel.

In de rust een donderpreek, geheel terecht, want ons voetbal leek nergens op. We waren niet scherp, passes waren niet zuiver en we speelden angstig en chaotisch.

De tweede helft ging dan ook zo verder, tot we door wat wissels en verandering van spelsysteem weer wat rust in onze achterhoede kregen. Pas in de laatste 20 minuten lieten we weer zien wat we waard waren, wat een mooi doelpunt opleverde van Gerjanne. Invalster Eveline wist de bal ook in het net te krijgen, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel, nouja, de grensrechter zal het wel weten zullen we maar zeggen ;) Zo eindigde deze wedstrijd dus in een beschamende 2-2, zondag een dagje uithuilen en dan maandag weer alle koppies dezelfde richting op.

Volgende week spelen we om 15:00 uur thuis tegen Dodewaard vr1. Heenwedstrijd werd gewonnen, maar dat zegt dus helemaal niks. Er staat ons slechts een ding te doen, en dat is winnen, en goed ook!

Bron: www.facebook.com