22 Mei 2019

​Gemiste kansen breken Advendo '57 op

Terug

EDERVEEN ,,Een ongelooflijke nederlaag'', stelde trainer Jan Fluit. ,,Het eerste half uur hadden we dik op voorsprong moeten staan. Nu verlies je uiteindelijk via een strafschop en een uur lang met tien man met 0-1 van een zwak VIOS Vaassen.''

,,Twee keer wisten wij een verkeerde bal van VIOS te onderscheppen. Maar in plaats van door te lopen naar het doel, werd door zowel Martijn van den Dikkenberg als Jaap van Doorn veel te snel geschoten. Jaap miste nog een kans. Dit zijn kansen die bij wijze van spreken mijn vrouw nog maakt'', meende Fluit.

Na ruim een half uur kwam VIOS op voorsprong. ,,Nadat Django Donker was uitgekomen, dook William van Velthuizen uit een reflex de bal uit het doel. Een strafschop en rode kaart. De strafschop (Jelle Pol) werd benut.''

,,Wij gingen achterin 1 op 1 spelen. Ook met een man minder waren wij iets beter. Weer goede kansen van Jaap van Doorn en Martijn van den Dikkenberg. Maar de bal wilde er niet in. Wij kregen geen strafschop bij een hands situatie. Al met al hele dure punten'', baalde Jan Fluit.

Door het verlies zakt Advendo naar een vierde plaats. Zaterdag is er de wedstrijd bij CJVV. ,,Ik hoop dat de nu geblesseerde Marien van Roekel er weer bij is. Dat is toch onze architect.'' Overigens was zijn oudere broer Nico, terug na een lange blessureperiode, zijn vervanger.

Bron: www.edestad.nl

Zie ook: www.voetbaleentwee.nl