Inschoterweg 2
6715CS
EDE GLD
tel. 0318-623119

Nummer 1 tegen nummer 2, Advendo '57 tegen DTS Ede. De tegenstander had een goeie vorm te pakken de laatste weken, het beloofde een pot te worden waar alles op alles gezet moest worden.

Door gastspelers bij beide kanten kon er 11 tegen 11 gespeeld worden. Het plan was duidelijk, de tegenstander hoog vastzetten, en volle bak op zoek naar een vroege goal.

Na een minuut of 10 pakte dit uit, Mirre zette haar man vast, Lien en Shanya kwamen naar binnnen, DTS kon nergens heen, een pisbal in de voeten van Lien, snoeihard in de onderhoek schieten, 0-1!

Dit luchtte op, het spel werd beter en de jacht op de 0-2 werd ingezet.

Kansen volgde, maar geen geluk. Het scheelt dat onze verdediging wederom als een huis stond, waar gastspeler Janise vooral opviel.

0-1 met rust, maar het betere van het spel. DTS had nog hoop en probeerde aan te vallen, dit moest zo snel mogelijk de kop ingedrukt worden.

Evanne miste de grootste kans op de 0-2, maar wist dit enkele minuten later goed te maken. Uit de kluts kwam ze goed voor haar man, kwam 1 op 1 en liet de keeper kansloos achter.

Binnen no time viel ook de 3e, na mooi combinatiespel en een steekbal van Evanne, Shanya faalde niet, en tekende voor haar 17e van het seizoen.

Enkele kansjes voor DTS volgde, maar iedereen gooide zich voor elke bal alsof het leven er vanaf hing, met succes, want ook tegen de nummer 2 houden we "gewoon" de 0.

Janise kwam uit de zoveelste gevaarlijke corner goed van buiten de 16, voor haar man, en kopte de 0-4 binnen!

We komen nu wel erg dichtbij, met een voorsprong van 9 punten kan het haast niet meer mis gaan.

We kunnen aftellen, en voorzichtig een feestje gaan plannen.. we gaan het flikken!