6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Eindelijk is het zover, de kampioenswedstrijd voor onze toppers.

Bennekom vond het prima om naar Ederveen te komen in plaats van in Bennekom te spelen, dus het A veld kon gereed gemaakt worden.

Helaas moest Evanne de pot aan haar voorbij laten schieten, wegens een gebroken sleutelbeen.

Lien ingevlogen vanuit de dames 1, en gaan.

De ploeg oogde zenuwachtig, en ging bij de eerste aanval van Bennekom in de fout. 0-1 achter, terwijl er toch een punt gepakt moest worden..

Hoe Herri de corner 10 minuten later binnen werkte weet niemand, maar hij telt, 1-1!

Het bleef spannend, tot net voor rust Shanya een smerige panna uitdeelde, en daarna een subtiel stiftje over de verdediger op Lien gaf, zij maakte hem keurig af, de mooiste assist van het seizoen koelbloedig afgemaakt.

2-1 was de ruststand, na rust zette Lien ook de 3-1 op het bord. Een kleine aanpassing op het middenveld zorgde voor meer ruimte en hogere druk, een sterke periode brak aan.

Shanya maakte de 4e, waarna ze voor de 5e de tegenstander het bos in stuurde met een schijnbeweging, de bal kwam bij Rebekka terecht en zij maakte af.

De 6 en 7 kwamen beide op naam van Milana, 1 na een mooie combinatie, en de ander waarbij ze goed voor haar man kwam bij een corner.

7-1 was de eindstand, Mirre en Chanty waren in mijn ogen de beste van de dag, en Baco zal naast telefoon en sleutels, de rechtsbuiten van Bennekom in haar broekzak.

Een volledig terecht kampioensschap, wat we hebben verdiend na wederom een dominante show.

Publiek harstikke bedankt voor de aanwezigheid, en trouwe fan Vincent voor de bijdrage in de pot.

Volgende week zorgen dat we de ongeslagen status vasthouden, en voor nu de 3e helft in! We did itπŸ†