6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Vandaag stond er een inhaalwedstrijd van afgelopen zaterdag op het programma. Otterlo thuis op het eigen Allemanskamp, dat belooft een mooi potje!!

Het eerste kwartier was vanuit Advendo '57 kant erg slap. Otterlo was de boven liggende partij. Dit resulteerde dan ook in een 0-1 achterstand. De verdediging was de linksbuiten van Otterlo kwijt. Afstandsschot vloog over onze keepster Tessa heen. Balen! Mouwen opstropen en vlammen! Advendo '57 was eindelijk wakker!

Na 20 minuten draaide het spel om en Advendo '57 werd de bovenliggende partij. Er werd voornamelijk op de helft van Otterlo gespeeld. Maar nog geen resultaat…. Met een 0-1 achterstand de kleedkamer in.

Onze coach Jan was duidelijk: de twintig minuten voor rust moeten we in de tweede helft laten zien!! Met een opdracht de kleedkamer uit, vlammen met z'n alle!

De tweede helft bleef Advendo '57 de bovenliggende partij. Advendo '57 was creatiever, creëerde kansen, hielden de bal in de ploeg! Helaas zat het niet mee, de bal wou er maar niet in! Helma schoot een bal vanuit de corner op de lat! Eveline een bal op de paal… totdat het moment kwam. Een afstandsschot op de hand van een Otterlo verdediger. Hands! Penalty! Met een klein beetje druk wist Gerjanne heel koelbloedig de penalty te benutten. Vlak daarna klonk het fluitsignaal. 1-1!!

Kortom een leuk, spannend potje. Aanstaande zaterdag 18 februari spelen wij om 12:30 uit tegen Hierden.