Schras 65
6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

De competitie is weer begonnen en vandaag hadden we een tegenstander waar we nog nooit eerder tegen hadden gespeeld. Altijd even afwachten wat voor team je treft dus.

Naast de wedstrijd was ook het weer hetgeen wat ons teleurstelde. De eerste helft kwamen we al snel op achterstand en waren de kansen moeilijk te creëren. We gingen de rust in met 0-3. De tweede helft werd beter en kwamen er enkele kansen. Maar de tegenstander wist er nog 2 te scoren. Helaas was Prins Bernhard van de betere partij en zijn ze met 3 punten naar huis gegaan.

Volgende week, zaterdag 1 oktober, worden de kaarten weer opnieuw geschud en spelen we tegen Otterlo VR1 om 12:00 uit.