Nieuws

Nieuws

De cirkel is rond voor stoppende Jan Fluit

8 december 20:15  EDE Precies 25 jaar geleden begon Jan Fluit als hoofdtrainer van Advendo '57. Nu een kwart eeuw later maakte de 64-jarige Edenaar donderdagavond bekend aan het einde van het seizoen te stoppen als hoofdtrainer van de Ederveense club. Na vier seizoenen in zijn beginperiode, is Jan Fluit nu bezig aan zijn zesde jaar bij de Ederveense derdeklasser. "Ik heb het nog steeds enorm goed naar mijn zin. Maar ik ben niet meer de jongste. Ook moet je zorgen niet te lang door te gaan. Zes jaar is als trainer een lange tijd. Ik denk dat het voor de groep ook goed is, dat er een nieuw gezicht komt."meer »

76x gelezen

Sponsornieuws: Nieuwe vlag Witgoedspecialist Van Heerdt uit Lunteren.

8 december 8:45  Met trots kunnen wij jullie melden dat onze vereniging een nieuwe vlag sponsor rijker is, witgoedspecialist Van Heerdt uit Lunteren. De familie Van Heerdt is al jarenlang nauw betrokken bij onze vereniging. Met reclame-uitingen langs ons hoofdveld, op jeugdtenues en deelname aan het jaarlijkse sponsortournooi dragen zijn v.v. Advendo '57 een warm hart toe.meer »

24x gelezen

ViDoZa 2022

6 december 21:30  In de kerstvakantie spelen we voor de 31ste keer het T&A Van Es Makelaardij VIDOZA toernooi. Van woensdag 28 december tot en met vrijdag 30 december spelen we in sporthallen De Hokhorst (Renswoude), De Breehoek (Scherpenzeel) en De Camp (Woudenberg) het Vier Dorpen Zaalvoetbaltoernooi voor de jeugd.meer »

52x gelezen

Advendo '57 mutsen actie!

5 december 9:45  Op 10 en 17 december zal JO 15-2 Advendo '57 mutsen verkopen. De opbrengst van de mutsen zijn ten behoeve van het Internationale jeugdtoernooi. De mutsen kosten 10 euro per stuk. Wil je er alvast een bestellen, stuur dan een email naar nielsvdoorn07@gmail.commeer »

177x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!