6659BD
WAMEL
tel. 0487-501391

Unitas uit, wederom een eind rijden, en eenmaal aangekomen bleken we de kleren vergeten te zijn!

Geen beste start van de dag, gelukkig wel van de wedstrijd, na 5 minuten opende gastspeler Gerjanne de score op aangeven van Shanya.

Na 10 minuten tekende Gerrie voor haar 2e! Een fase van sterk voetbal maar slecht afmaken volgde, we hadden er wel 4 mogen maken!

Halverwege zette Rebekka de score op 0-3, tevens de ruststand. Rebekka startte de 2e helft in de spits, en na goed druk zetten, zette ze ook de 0-4 op het bord.

De ploeg was enorm dominant, de tegenstander had niks te vertellen. Chantal veroverde de bal, wipte hem over de tegenstander heen, en lobte uit de lucht over de uitgekomen keeper heen, een wereldse goal!

Rebekka maakte enkele minuten later haar hattrick compleet, waarna Mirre het verre uitkomen van de keeper afstrafte, ze zette een flinke sprint in, en kwam voor de keeper, en kon de bal zo inlopen, 0-7!

Een onnodige tegengoal viel ondanks het sterke en muurvaste verdedigen van onze achterhoede. maar kort daarna combineerde Shanya en Rebekka prachtig, en Rebekka maakte haar 4e!

Een slechte voorbereiding, maar een ijzersterke pot, en een volledig terechte overwinning. Punten mee naar huis en op naar de 3e helft