Schras 65
6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Vandaag kwam DTS '35 Ede op bezoek, een bekende tegenstander, waar van gewonnen moest worden.

We begonnen scherp, en raakte binnen 5 minuten de lat! Kort daarna kwam Evanne 1 op 1 na een combinatie met Shanya, en de bal werd keurig binnen geschoven, 1-0!

Een onzekere periode volgde, waarin we er niet uit kwamen, en nog 2 keer het aluminium raakte.

De 2-0 liet lang op zich wachten, en op zo'n moment heb je een moment van individuele klasse nodig. Chantal bracht dit in de vorm van een prachtige solo, ze kwam voor de keeper en bleef rustig, 2-0!

Dit gaf vleugels, en binnen enkele minuten viel de 3 en de 4-0, tweemaal Rebekka, waarvan 1 prachtig onderkant lat.

Na rust bleef het kansen regenen, en de paal en lat werden nog meerdere keren geraakt. Evanne wilde een voorzet geven, maar deze viel ineens binnen! 5-0.

Eveline tekende met nog een kwartier te gaan voor 6-0, en Chantal bepaalde de eindstand met de 7e.

De 0 werd gehouden, en de pot werd keurig uitgespeeld.

Rachel en Shanya staken er vandaag bovenuit, Rachel liep wederom alles dicht en won elk duel. Shanya maakte het spel met passes, acties, en stond verdedigend ook haar mannetje.

Een volledig terechte overwinning, en onze beste pot van het seizoen. De eerstvolgende pot is de grootste test, Bennekom thuis, maar ook die pakken we!