tel. 0318-571463

23 September, SDV Barneveld op bezoek. De laatste ploeg uit de huidige top 4 die we nog niet gehad hebben.

Is iedereen zowaar een keer op tijd, moet de trainer een half uur na aanvang nog uit bed gebeld worden!

De pot begon slordig, passes kwamen niet aan, er werd niet gepraat, en veel te weinig gecreëerd.

Het geluk hielp ons een handje toen een corner via een Barnevelder binnen viel, eigen goal, 1-0 voor.

Tevens de ruststand. Meer kansen hadden we niet, maar gaven ook niks weg.

De 2e helft begon net zo als de 1e, matig. Rachel zou een helft spelen, maar zette toch door tot de 2e helft, Janise viel centraal achterin in, en het middenveld werd anders ingedeeld.

Shanya maakte een actie langs de lijn, en volgens eigen zeggen berekende ze precies hoe de bal binnen gewerkt kon worden, dit werkte, een hoge kutbal precies over de keeper heen.

10 minuten voor het eind kwam de eerste perfect uitgespeelde aanval, Shanya het eindstation, die snoeihard raak schoot, en de eindstand van 3-0 bepaalde.

Na 4 potten staan we bovenaan, ondanks dat het er niet vanaf was te zien wel terecht. Volgende week op bezoek bij de hekkensluiter, voor nu weekend!