6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

SCW op bezoek, Chanty weer terug van blessure, en een pot die gewonnen moest worden.

De eerste 25 minuten waren dramatisch, overal te laat, verkeerde loopacties, en tot overmaat van ramp ook nog de onnodige 0-1.

Toen Herri en Dana invielen keerde het tij gelukkig iets, 2 kooivechters van voetballers.
Het spel werd beter, alleen echt uitgespeelde aanvallen bleven uit. Niks werd afgemaakt.

Wel wist topscorer Shanya er nog een op de teller te zetten, een bal van buiten de 16 keurig afgerond in de verre hoek.

De 2e helft bleef zoals de eerste eindigde, veel op de helft van de tegenstander met hele aardige aanvallen, maar we beloonde onszelf niet. We speelde niet ins eigen spel waardoor het helemaal kut ging

De lange ballen van de keeper van SCW bleven gevaarlijk, en hieruit kwam dan ook helaas de 2-1.

We zijn diep gezonken, en wisten niet dat het zo laag kon. De eerste nederlaag sinds een jaar, maar ook dat hoort erbij. Schandalig.

Volgende week herpakken en de punten ophalen in Elburg.