Schras 65
6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Na de prima overwinning op VVOP van vorige week was er dit jaar nog 1 klusje te klaren en dat was 3 punten pakken tegen het 2e elftal van Hoevelaken. De stand weer eens zorgvuldig bekeken moest dat meer dan mogelijk zijn en als we mee willen blijven doen voor die platte kar, dan moeten wedstrijden als deze gewonnen worden.

Toch hadden we wel weer even nodig om de draai te vinden. Het liep niet verkeerd, maar het ging ook nog net niet zoals dat we graag wilden. Gelukkig wisten de Hoevelakense dames daar niet van te profiteren, want na een minuut of 8 kwam de openingstreffer van de schoen van Roos. De dames bleven hoog druk zetten waardoor er een bal op randje 16 viel. Janise wist daar wel raad mee en tekende voor de 2e van de middag. Er volgden nog wel wat kansen, maar deze werden helaas niet benut, waardoor 2-0 dan ook de ruststand was.

Maar na rust was de Ederveense diesel dan echt op temperatuur. Amper 3 minuten onderweg en Tessa maakte op aangeven van Gerjanne 3-0. 5 minuten later maakt Joëlla daar 4-0 van, en weer 3 minuten later wisselden Tes en Ger stuivertje. De 5e van de middag kwam daarmee op naam van Gerjanne op aangeven van Tessa. Hierna was het spelletje helemaal gespeeld, want Hoevelaken liet alle ruimte aan de Ederveense dames. Laura maakte 6-0 en Eveline mocht nummer 7 en 8 noteren na 2 wereldgoals. Heerlijk om met zo’n pot de winterstop in te kunnen gaan, en ook nog eens op een gedeelde eerste plaats in de tussenstand.

We trainen nog even door en gaan ons dan klaarmaken voor de 2e helft van dit seizoen. Voor nu wensen we jullie allemaal alvast fijne dagen🎄🎅🏻🎆🎇