Roelenengweg 0
3781BC
VOORTHUIZEN
tel. 0342-473500

Vandaag stond VVOP op deze koude ochtend op het programma. Aan de vorige uitslagen te zien zou dit positief moeten uitvallen voor ons. De opstelling was iets aangepast en we gingen met volle moed de wedstrijd in.

De 0-1 viel al gauw en dat gaf ons iets meer rust in ons spel. Kort daarna viel de 0-2 en hiermee gingen we de rust in. Na de rust was de opstelling iets aangepast en werd er vooral vanaf de zijkanten veel gevoetbald. Na een corner stond de teller op 0-3. We bleven goed overspelen en probeerde constant kansen te creëren. Laura gebruikte haar snelheid deze wedstrijd goed en was een aantal keer gevaarlijk met haar voorzetten. Dit resulteerde in nog eens twee goals en dat betekend dat we het veld afliepen met een mooie 0-5 overwinning. 💪🏼

0-1 Roos
0-2 Joëlle
0-3 Janise
0-4 Femke
0-5 Roos

Volgende week, zaterdag 9 december, spelen we onze laatste wedstrijd voor de winterstop om 14:30 thuis tegen Hoevelaken VR2.