Sportparkweg 8
6717LD
EDE GLD
tel. 0318-641151

Na 4 weken geen wedstrijd te hebben gespeeld mochten we deze zonnige zaterdagmiddag naar Ede toe. Hier speelde we tegen een bekende tegenstander namelijk Fortissimo. We wisten van deze ploeg, we kunnen hier veel doelpunten gaan maken. Deze doelpunten lieten even op zich wachten maar na 25 minuten zette Femke de stand 0-1. Roos zette na een gouden wissel de teller al snel op 0-3. Zo gingen we ook de rust in.

Na 15 minuten even conditioneel bijkomen begonnen we de tweede helft goed en zette wederom Roos de stand op 0-4. Ook Ger liet zich vandaag even zien en draaide de corner erin. 💪🏼

Hierna bleven de doelpunten vallen en ook Laura mocht er een paar op haar naam zetten. Renate hield sterk de 0 door een aantal hele goede reddingen en zo konden we de wedstrijd met een nette 0-8 afsluiten!