Koperensteeg 4
6733JB
WEKEROM
tel. 0318-461411

Afgelopen zaterdag stond er een spannende pot op de planning. Tegenstander was SDS '55 uit Wekerom, dus dit mocht met recht een derby genoemd worden. Ook waren deze dames een directe concurrent en werd er gespeeld om plaats 3 in de competitie. SDS '55 is geen onbekende dus we wisten dat we flink aan de bak zouden moeten.

De eerste 10 minuten waren dan ook zenuwachtig vanuit onze kant. De meiden van SDS '55 wisten hier wel raad mee en kregen 2 behoorlijke kansen. We hadden het geluk aan onze zijde dus deze kansen werden niet omgezet in doelpunten, maar we werden wel even goed wakker geschud. Na een goed kwartier spelen werd het 0-1, deze kwam van de voet van Eveline. 10 minuten later maakte Roos op aangeven van Tessa 0-2. Hier gingen prachtige combinaties aan vooraf. Het spel ging daarna wat over en weer, maar onze dames bleven de baas op het veld. We kregen nog wel wat kansen maar wisten deze helaas niet te benutten.

In de rust was coach Marcel bij vlagen tevreden over het spel, maar hij had hier en daar ook nog wat verbeterpunten.

Iedereen ging met genoeg huiswerk het veld weer op, en dat betaalde zich ook uit. Het begon steeds wat beter te lopen en we konden wat meer aanvallen opbouwen. Het was Laura die hier uiteindelijk 0-3 uit wist te maken. Niet veel later werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Brianna maakte er op aangeven van Laura 0-4 van. Er werden wat wissels doorgevoerd aan beide kanten, maar echt noemenswaardige kansen leverde dat niet meer op. Met 3 punten in de tas konden we van het Wekeromse veld af, en dat voelt toch best heel goed!

Omdat Lunteren niet gespeeld heeft deze ronde zijn we hierdoor gestegen naar de 2e plaats in de tussenstand. Komende zaterdag 2 december volgt VVOP. We spelen om 11:45 uit, zien we jullie daar?