EDERVEEN
tel. 0318-571463

Een keer een doordeweekse pot, maandagavond thuis tegen Bemmel.

Het was de dag van het proberen, zo speelde Petina op de half, Daan in de spits, en Evanne centraal op het middenveld, dit deden ze overigens keurig.

De pot speelde zich vanaf minuut 1 op de helft van de tegenstander af, de druk was hoog, en Bemmel kwam er niet uit.

Na een kwartier wist Janise de score te openen door een perfect aangesneden corner van Chanty binnen te werken, 1-0!

Diezelfde Janise riep gelijk na de goal dat het wel wat harder mocht, uiteraard was het sloopkogel Dana die hier het beste naar luisterde.

Evanne viel in, voor haar een onbekende plek op het middenveld. Na ruim een half uur spelen kreeg ze veel tijd en ruimte, en schoot van buiten de 16 keurig strak in de onderhoek, 2-0!

Net voor rust een corner tegen, die buiten de 16 viel, Lien kon hem oppikken, en ging het hele veld over, pas in de 16 van de tegenstander gaf ze af, op Rebekka, die prima afmaakte, met een 3-0 voorsprong de rust in.

Het 2e deel volgde nog wel kansen, maar helaas met minder resultaat. Dana was een aantal keer dichtbij, maar het mocht niet baten.

Wat mooi was om te zien, dat tijdens een counter in de blessuretijd nog 5 man naar voren sprint alsof het nog 0-0 staat, met stormram Maaike voorop. Zij speelde ook een uitstekende pot waarin ze veel mee op kwam.

Ook Mirre kende een sterke wedstrijd, keer op keer was ze de back te snel af, en zorgde voor veel dreiging.

Achterhoede als een huis, controle op het middenveld, en zakelijk voor de goal.

Al met al een mooie, en terechte overwinning.