6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

De tweede helft zijn we altijd beter.

Dit bleek vandaag toen we OSC thuis ontvingen, want op de eerste 10 minuten na was de 1e helft niet best.

Bekkie wist wel de 1-0 in te leiden met een assist op Chanty, 1-1 de rust in na een onnodige tegengoal.

De 2e helft was een totaal ander verhaal. Waar de boodschap in de rust was meer van afstand te schieten, besloot Rebekka binnen de 2 minuten de bal nagenoeg binnen te lopen nadat ze 2 man keurig passeerde.

Chanty zorgde voor de 3-1, en haar 2e van de dag. Na een mooie bal van Herri.

Daan kreeg kansen, maar het leek niet te gaan gebeuren, tot een kwartier voor 't eind, toen ze na een prachtige steekbal haar 1e goal wist te maken, verdiend!

Shanya deed de kers op de taart, door (voorspeld door de trainer😜) een vrije trap van een mooie afstand binnen te leggen.

5-1 winst, na een sterke pot, verder bedanken wij de onderhoudsploeg voor het lenen van de scootmobiel. Zo is corvee natuurlijk een stuk minder erg!