Schras 65
6744WT
EDERVEEN
tel. 0318-571463

Wedstrijddag; zwarte tenue klaar, oude bekende als scheids (dankjewel Klaas!) En Jonge kracht op bezoek.

De pot begon met 2 ploegen die wilde voetballen, en gevaarlijk waren door loopvermogen voorin.

Toch viel de 1-0 uit een situatie op het middenveld. Evanne kreeg een man in de rug die uitgespeeld werd, gevolgd door de 2e verdediger, die ook achter gelaten werd. Uithalen van een meter of 30, kruising, werelddoelpunt!

Helaas was net voor rust het verdedigend sterke werk van Petina niet genoeg om de gelijkmaker te voorkomen, een tegenstander kreeg alle tijd van de wereld om in te lopen, en knap binnen te schieten.

1-1 de rust in.

Het eerste deel van de 2e helft was voor de tegenstander, gelukkig hielden we alles tegen, en kwamen we een mindere fase door zonder tegengoal.

De laatste 20 minuten draaide het om, en wisten we kans op kans te creëren, Rebekka en Rachel kwamen dichtbij, maar helaas.

Rachel speelde in plaats van laatste man, vandaag rechtshalf, en dit deed ze nagenoeg perfect. Ook Evanne op het middenveld lijkt een blijvertje, wederom ging dit zeer prima.

Helaas de 3 punten niet kunnen pakken, maar we gaan door.

Vanavond een mooi feestje, fors aan het bier en op naar de volgende.