6515AB
NIJMEGEN
tel. 024-3480333

Na een paar keer verzetten toch eindelijk gelukt om een datum te prikken voor OSC uit: We kwamen aan in Oosterhout/Nijmegen mooi complex overigens en perfect weer om te voetballen.

Eerste helft was van beide kanten lang halen en heel veel rennen en de nodige inzet, kansen aan beide kanten tot we op slag van rust met 1-0 achter kwamen dit was een vervelend tikje op de neus, maar niet zo vervelend als bij Bekkie, die de bal op de neus heeft gehad en de plaatselijke bloedbank had kunnen sponsoren. (Rust)2e helft het nodige omgezet en we gingen ook beter spelen met mooie combinatie s met als gevolg de 1-1 door Eef we kregen daarna ook nog een paar kansen maar helaas geen treffers.

De tegenstander ging wisselen en brachten hun gevaarlijkste speelster ook weer in. We kwamen daardoor ook weer iets meer onder druk te staan en werd bij ons ook weer meer de lange bal gehanteerd, dat leverde ons ook nog een hele goede mogelijkheid op ware het niet dat de vlaggenist het nodig vond om te vlaggen voor iets wat absoluut geen buitenspel was, hierop ging de coach uit zijn plaat.

Chanty kreeg ook nog een bal op d’r neus (ze bloede minder hard dan Bekkie). Maar met een uitstekende Keepster en een 13 tal bikkelende speelsters hebben we er een gelijkspel uitgesleept was ook zeker niet onverdiend. Bedankt meiden fijn weekend.