Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Horst VR1 - Advendo '57 VR1: 6-1

29 oktober 2022 14:45

Vincent

Na twee zaterdagen zonder voetbal mochten we vandaag de grasmat weer betreden. De tegenstander van vandaag was het 1e elftal van FC Horst. Een onbekende tegenstander en eerdere uitslagen lieten zien dat het geen makkie zou worden vandaag.

Maar dan we binnen 25 minuten al tegen een 5-0 achterstand aan zouden kijken hadden we dan ook weer niet verwacht. Misschien kwam het doordat we in een iets andere opstelling stonden dan we gewend zijn, maar vooral de scherpte aan onze kant was nergens te bekennen. De dames van Horst hadden 4 kansen nodig maar maakten daar 5 doelpunten van. Tegen het einde van de eerste helft kregen we de boel toch nog weer redelijk georganiseerd waardoor Eveline op aangeven van invaller Rebecca die hatelijke 0 van het bord kon schieten.

Coach Jan was duidelijk in de rust, er moeten echt een paar tandjes bij. We zijn niet scherp genoeg en verliezen te veel duels. Die opstelling bleef hetzelfde, en dat pakte helemaal nog niet verkeerd uit in de 2e helft.

Vanaf het begin daarvan stonden we er weer met z’n allen. De kansen waren we ineens, maar door wat pech een een goed spelende keeper aan de andere kant gingen die er niet in. FC Horst had het geluk een voorzet ineens in de verre kruising te zien vliegen waardoor we toch nog op 6-1 achterstand kwamen. We hebben weer huiswerk zat, maar kijken toch met een goed gevoel terug op die 2e helft.

Volgende week, zaterdag 5 november, moeten de schouders er weer onder met z’n allen, want dan spelen we om 14:30 thuis tegen het 3e elftal van DVS '33 Ermelo.