Facebook Toestaan Niet toestaan

Advendo ‘57 2 walst over Renswoude 2 heen

17 februari 2024 23:15

MvdL

Ederveen | Met een aangevulde selectie uit het 1e, 4e en 019 werd er om 12 uur afgetrapt in Ederveen. Wederom was de arbiter van dienst de alom geroemde "Hurb". Tegenstander Renswoude had nog minder spelers beschikbaar en was vooral aangevuld met jeugdspelers.

Het krachtsverschil was al snel in de wedstrijd te merken. Wij hadden eindelijk veel aanvallers tot onze beschikking en waren dan ook met een 4-3-3 systeem begonnen. Het hoge druk zetten wat we hadden afgesproken wierp al snel zijn vruchten af. Na 8 minuten viel de 1-0, een wonderschone hakbal van gelegenheidsaanvoerder Jesper. De 2-0 liet ietsje langer op zich wachten, Martijn scoorde na een klein half uur. In de 1e helft had doelman Stan ook zijn enige redding van de wedstrijd, dit was nog bij een 1-0 stand en dus ook een belangrijke. 2-0 ruststand waar 4- of 5-0 ook best had gemogen.

4 wissels in de rust, Aalt voor Jesper. Evan voor Martijn. Herco voor Dirko en Jan Mulder voor Bakkie. Meer doelpunten maken was eigenlijk het enige wat beter moest.

Al snel in de 2e helft profiteerde Jochem van Renswouds geklungel achterin 3-0! Ook de 4-0 van Luuk, die voor het eerst 90 minuten maakte, viel snel. Dit keer was Jochem de aangever. Het krachtsverschil was in de 2e helft nog veel groter, kans op kans werd gecreëerd. Het slotakkoord was voor ons "fantoom". Eerst maakte Plag de 5-0 met zijn linker en ook de 6-0 kwam van Herco, dit keer met het hoofd. Uiteindelijk een hele makkelijke overwinning. Zeer tevreden over de energie die geleverd is en het veldspel was bij vlagen echt uitstekend!

Volgende week wacht de loodzware uitwedstrijd tegen SDVB 3, dan keren een aantal vaste krachten weer terug en gaan we met vertrouwen de wedstrijd tegemoet. De aftrap is om 15.00 uur in Barneveld.