Facebook Toestaan Niet toestaan

Advendo '57 2 stuurt koploper Lunteren richting de titel!

7 april 2024 11:00

MvdL

12 uur Ederveen | Een mooi affiche in Ederveen. Met een doordacht plan waren we deze wedstrijd in gegaan. Inzakken en uit de omschakeling gevaar stichten. Lang in de wedstrijd blijven was belangrijk.

Na 24 seconden was het al 0-1, William schoot de bal tegen een aanvaller, via de rug rolde bal richting de centrumspits die schoof de bal handig door de benen van Aalt in de verre hoek. Als trainer ben je dan benieuwd hoe je ploeg reageert, wordt het een veegpartij of rechten we de rug. Gelukkig werd het optie 2, tuurlijk was het even schrikken maar hoe langer de 1e helft vorderde des te beter kwamen we in de wedstrijd. Met name Luuk die al vroeg de geblesseerde Jan verving  kreeg goeie mogelijkheden. Een tegendraadse kopbal werd nog knap gepareerd door de Lunterse doelman. En een voorzet die bij toeval voor de voeten van Luuk viel werd helaas niet goed geraakt. Helaas werd er niet gescoord, 1-1 bij rust was echt niet onterecht geweest.

In de kleedkamer werd er wel aangegeven dat we nog meer energie erin moesten stoppen , slimme dingen zoals een vrije trap snel nemen, maar ook in het omschakelen van verdedigen naar aanval kon nog wel winst worden geboekt.

In de 2e helft hetzelfde spelbeeld, na 5 minuten een vrije trap voor de bezoekers op randje 16. Terwijl scheidsrechter Scholtus floot stond de muur niet eens klaar, bal erlangs en geen reactie van de doelman 0-2. Echt een schandalige tegentreffer van onze kant, weer laten we ons de kaas van het brood eten. Dat is dus het grote verschil met ons en de buurman. Niet veel later werd het ook nog 0-3, ook hier werd er niet adequaat verdedigd, al was dit wel de beste goal van Lunteren. De wedstrijd is dan gespeeld, voor de wissels wel lekker dat ze allemaal konden spelen. Bij ons was aanvoerder Dick by far de beste speler.

Gelukkig voor ons verloor VVOP 3 bij Otterlo 2. Het verschil met plek 5 blijft dus 5 punten. Volgende week gaan we op bezoek bij hekkensluiter Fortissimo 2. Na 2 nederlagen op rij wordt het weer eens tijd voor een driepunter.